Häng med oss på träningshelg!

Läs mer nedan och håll utkik på sociala medier för dagsevent.


TRÄNINGSDAG PÅ STENUNGSBADEN 13/4

Vem sa att man behöver lugn och ro för att koppla av?
Till Stenungsbaden kommer man för att rå om sig själv på alla sätt och vis – även med träning.

Under dagen kommer vi köra häftiga utomhuspass vid havet och skogen, äta god lunch med utsikt över Hakefjorden och självklart sköna timmar i vårt spa.
Vi kickar igång förmiddagen med ett kul utomhuspass vid havet där du får testa allt från att bära stockar, svinga kettlebells och använda battle ropes. Här används även våra egna kroppar som motvikt.Efter en paus så fortsätter vi upp mot skogen där vi kommer ha stationer på och runt vår hinderbana. Där får du välta däck, klättra och krypa och få leva ut barnet inom dig! Passet är svettigt och roligt och inga förkunskaper krävs, dock får du vara beredd på att bli lite smutsig. Det spelar ingen roll om du kommer ensam, med kompisgänget eller som en del av ett lag – gemenskap och glädje är något vi lovar dig.
Efter träningen är det dags att fylla på med ny energi i vår restaurang. En lunch fylld med god och näringsrik mat väntar på er på våning 6, med skön havsutsikt! När kroppen är påtankad är ni välkomna ner till vårt spa, med två varma källor, jacuzzi, wellnesspool och ett bastulandskap. En av våra mest unika upplevelser är vår havsbastu, som ligger nere i havet och är tillgänglig året runt. Efter en intensiv träningsdag finns inget bättre sätt att varva ner på än att glida ner i våra utomhuspooler och låta kroppen återhämta sig!
Vi möts på Stenungsbaden för en dag fylld med glädje och glada skratt som garanterat kommer generera lite träningsvärk.


DAGENS UPPLÄGG

08:30 Samling

09:00 – 10:00 Stationspass utomhus vid havet
10:00 - 10:30 Paus
10:30 - 12:00 Funcamp i skogen
12:30 Lunchbuffé
13:30 – 15:30 Spa

PRIS
Priset för hela paketet är 930 kronor, men om du bara vill delta i träningspasset kan du köpa en träningsbiljett för 525 kronor, vilken är friskvårdsberättigad!

HELA PAKETET | 930 SEK/PERSON

Se till att boka din plats redan idag, närmare inpå kommer du få ett mejl med mer detaljerad information. Hoppas vi ses!